CRM voor ZZP-ers en kleine bedrijven

Een eenvoudige, online oplossing voor het opslaan, archiveren en wijzigen van alle contactpersonen, documenten en dossiers

Al je digitale dossiers op één plek! Meer weten? Bel ons: 085 – 130 6471

Wanneer heb je een CRM nodig?

Een CRM is voor de meeste bedrijven onmisbaar. Zeker wanneer je klantenbestand groeit is het fijn om één plek te hebben waar alle gegevens staan opgeslagen. En waar verschillende medewerkers toegang tot hebben. Maar wanneer kies je voor een CRM?

De beste oplossing is om er zo snel mogelijk mee te beginnen zodat je vanaf dag 1 al je klanten goed bijhoudt. Dat is niet alleen overzichtelijk maar het scheelt je later ook een hoop tijd. Wanneer je namelijk na verloop van tijd overschakelt naar een CRM dan moet je alle gegevens opnieuw invoeren. Daar gaat een hoop tijd - en geld - inzitten.

Daarnaast zijn CRM's tegenwoordig ook niet zo duur meer. BizzTouch Online bijvoorbeeld begint al bij €89,95 per maand. Dat is inclusief alle functionaliteiten die je ook terugziet bij duurdere software-oplossingen. Daarnaast kan je je ook afvragen hoeveel opties je daadwerkelijk gebruikt. Het bijhouden van contactpersonen, facturen en urenregistratie, documenten en dossiers is het allerbelangrijkst. Dat kan je allemaal met BizzTouch Online.

De meest gebruikte functionaliteiten zijn:

  • Dossiers aanmaken en beheren
  • Contactpersonen managen
  • E-mails koppelen aan dossiers
  • Direct documenten en afbeeldingen toevoegen
  • Online oplossing dus overal ter wereld te gebruiken
  • Inclusief app voor smartphone en tablet

Is dit voldoende?

Wanneer je vaker met dit soort digitaal dossier software hebt gewerkt weet je dat dit de belangrijkste opties zijn. Hier zal je het meest gebruik van maken. Daarnaast is BizzTouch een oplossing die met jouw bedrijf meegroeit. Wanneer je meer medewerkers in dienst krijgt kan je kiezen voor de uitgebreidere variant. Hierna volgt de "full version" waarbij je op basis van modules zelf het programma kunt samenstellen. Vanzelfsprekend ook dan een goed betaalbare oplossing.

Kosten en proberen

Heb je interesse in BizzTouch Online maar wil je het eerst proberen? Meld je dan hieronder aan voor een gratis proefversie. Hierbij kan je 3 dagen gebruik maken van het volledige systeem zoals je die na aanschaf ook zult krijgen. Dit alles is niet alleen geheel kosteloos, je zit na afloop van de proef ook nergens aan vast.

BizzTouch Online gratis proberen?

Meld je dan hiernaast gratis aan voor de proefversie. Hiermee krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot alle opties van het systeem!