Ontdek BizzTouch Online

Handige online oplossing die eenvoudig overal gebruikt kan worden voor het aanmaken en beheren van digitale dossiers

Al je digitale dossiers op één plek! Meer weten? Bel ons: 085 – 130 6471

Zelf eenvoudig en snel digitale dossiers aanmaken, wijzigen en delen

Ben je een schade-expert en heb je er altijd van gedroomd om voor jezelf te beginnen? Of heb je een schade-expertisebureau maar werken jullie nog met Windows-mappen? Met BizzTouch Online heb je een professioneel softwarepakket - dat ook gebruikt wordt door grote spelers - voor slechts €89,95 per maand! En alle opties die je nodig hebt zitten erin!

  • Dossiers aanmaken en beheren
  • Contactpersonen managen
  • E-mails koppelen aan dossiers
  • Direct documenten en afbeeldingen toevoegen
  • Online oplossing dus overal ter wereld te gebruiken
  • Inclusief app voor smartphone en tablet

De voordelen

Waarom gebruik maken van BizzTouch Online? De belangrijkste reden is dat je nu - ook als ZZP-er of klein bureau - dezelfde softwarefunctionaliteiten kunt gebruiken als grote partijen. Je kunt eenvoudig al je dossiers beheren en bewerken voor een vast laag bedrag per maand. Dit maakt de stap naar zelfstandig ondernemen een stuk dichterbij.

Wat kost het?

Dat je de software eerst wilt proberen snappen we helemaal. Daarom mag je het 3 dagen gratis proberen. Geen uitgeklede trial-versie maar het complete softwarepakket. Is het een goede match dan kan je voor €89,95 per maand een abonnement nemen. Dat is inclusief e-mailsupport om je op weg te helpen. Voor dat bedrag hoef je je nergens meer druk om te maken. Is het toch geen goede match dan kan je het makkelijk per maand opzeggen. Besluit je het pakket minimaal een jaar te gebruiken dan ontvang je direct een aantrekkelijke korting.

BizzTouch Online gratis proberen?

Meld je dan hiernaast gratis aan voor de proefversie. Hiermee krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot alle opties van het systeem!