Digitaal dossier software

Een eenvoudige, online oplossing voor het opslaan, archiveren en wijzigen van alle contactpersonen, documenten en dossiers

Al je digitale dossiers op één plek! Meer weten? Bel ons: 085 – 130 6471

Wat is een digitaal dossier?

Ken je dat? Je weet zeker dat je dat belangrijke document hebt opgeslagen, maar waar is het gebleven?

Nooit meer belangrijke klantgegevens, e-mails, afbeeldingen en documenten kwijtraken is één van de voordelen van een digitaal dossier. En je kunt alles makkelijk terugvinden. Met een simpele zoekopdracht heb je zo alle gegevens bij de hand.

Veel kleine en startende ondernemingen maken voor het bijhouden van dossiers gebruik van Windows-mappen. In het begin is dit een prima manier om alles op te slaan. Maar wanneer het aantal klanten groeit verlies je al snel het overzicht. Op zo'n moment is digitaal dossier software een goede oplossing.

Bizztouch Online is hier een voorbeeld van. Hierin zitten onder andere de volgende functionaliteiten:

  • Dossiers aanmaken en beheren
  • Contactpersonen managen
  • E-mails koppelen aan dossiers
  • Direct documenten en afbeeldingen toevoegen
  • Online oplossing dus overal ter wereld te gebruiken
  • Inclusief app voor smartphone en tablet

Hoe handig is het?

De beste manier om erachter te komen of digitaal dossier software iets voor jou is, is door het te proberen. Daarom bieden we voor Bizztouch Online een gratis probeerversie. Met alle mogelijkheden die je onbeperkt kunt proberen. Je zult zien dat het makkelijker in gebruik is dan de meeste programma's. Door de handige tutorial weet je binnen een paar minuten alles te vinden en kan je er tegenaan. Mocht je dan nog ergens tegenaan lopen neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Kosten

Ben je na de probeerversie klaar om over te stappen op BizzTouch Online? Dan kost het je slechts €89,95 per maand. Voor dat bedrag kan je gebruik maken van alle functionaliteiten. Je hebt het ook snel terugverdiend, denk maar aan al die tijd die je normaal gesproken kwijt bent met het zoeken naar en archiveren van communicatie, klantgegevens en documenten. Daarnaast heb je ook de basisfunctionaliteiten van een CRM. Daar heb je dus geen apart systeem meer voor nodig.

BizzTouch Online gratis proberen?

Meld je dan hiernaast gratis aan voor de proefversie. Hiermee krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot alle opties van het systeem!