Document Management Systeem voor ZZP en kleine bedrijven

Een eenvoudige, online oplossing voor het opslaan, archiveren en wijzigen van alle contactpersonen, documenten en dossiers

Al je documenten, contactpersonen en digitale dossiers op één plek! Meer weten? Bel ons: 085 – 130 6471

Wat is een document management systeem (DMS)?

Elk bedrijf heeft een overvloed aan documenten. Van e-mailbijlages tot dossiers en facturen. Wanneer je deze documenten op één plek opslaat zijn ze allemaal eenvoudig terug te vinden voor elke medewerker van het bedrijf. Dat doet een document management systeem. Je kunt de documenten daarnaast ook toewijzen aan de juiste contactpersoon - systemen als BizzTouch Online doen dit zelfs automatisch vanuit inkomende mails.

Maar hoe vindt je de documenten dan terug?

De meeste document management systemen hebben een zoekfunctie. Meestal zoek je daarbij op de documentnaam. Maar dan moet je hier wel secuur in zijn. Sla je een keer in je haast een document op met de verkeerde naam, dan kan het soms nog een behoorlijke uitdaging zijn deze terug te vinden. Op verzoek van onze klanten hebben wij in BizzTouch Online de mogelijkheid ingebouwd waarmee we ook in de documenten zelf kunnen zoeken. Zelfs in PDF's. Dit maakt het stukken eenvoudiger om ook verkeerd opgeslagen documenten terug te vinden.

Wanneer kies je als kleine/beginnende onderneming voor een DMS?

De meeste ondernemingen kiezen voor een DMS als het eigenlijk al te laat is. Vaak zijn er dan al meerdere, belangrijke documenten onvindbaar geraakt. Meestal wordt de keus dan uit frustratie gemaakt. Wil je dit voorkomen dan kan je beter zo snel mogelijk kiezen voor een DMS. Of een alles-in-één-systeem zoals BizzTouch Online. Hier zit naast documentbeheer ook de mogelijkheid in om je contactpersonen en digitale dossiers te managen. En binnen enkele klikken koppel je de documenten aan de juiste klant.

Systemen zijn vaak ingewikkeld en voor nieuwe medewerkers vaak een hele uitdaging. Daarom hebben wij BizzTouch Online zo intuïtief mogelijk gemaakt. Zelfs als je niks met computers, apps of systemen hebt kan je hier prima mee uit de voeten. Ook zonder cursus!

Kosten en proberen

Met BizzTouch Online houden we bewust de kosten laag. Je hebt geen eenmalige aanschafkosten. Enkel het maandelijkse tarief van €89,95. Voor dit bedrag kan je gebruik maken van alle functionaliteiten waaronder het document management systeem (DMS).

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van BizzTouch Online? Vul dan hieronder jouw gegevens in en start met een gratis proefversie. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!

BizzTouch Online gratis proberen?

Meld je dan hiernaast gratis aan voor de proefversie. Hiermee krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot alle opties van het systeem!