Software voor schade-expertisebureaus

Een eenvoudige, online oplossing voor het opslaan, archiveren en wijzigen van alle schadedossiers

Al je digitale dossiers op één plek! Meer weten? Bel ons: 085 – 130 6471

Waarom kiezen voor deze software?

Als schade-expert weet je dat het digitaal opslaan van dossiers een múst is. De makkelijkste manier om dit te doen is gewoon in Windows zelf en dan per klant een map. Een goedkope oplossing die 'werkt'. Toch zijn er maar weinig bureaus die zo werken. Het is namelijk minder georganiseerd dan het lijkt. Hoe vaak komt het niet voor dat er een belangrijk document onvindbaar is? Dat moet anders kunnen!

Je komt dan al snel uit bij de diverse software-oplossingen. Vaak dure pakketten waarbij je ook vastzit aan een onderhoudscontract. Met name kleinere bureaus en ZZP-ers kunnen dit niet betalen. Daarom is er nu een oplossing, Bizztouch Online.

Bizztouch Online is een veilige, online oplossing om al jouw digitale dossiers aan te maken, op te slaan en te wijzigen. Het is een "light"-variant van de bestaande Bizztouch software die we vaak op maat maken voor grotere bedrijven. Hierdoor kan je gebruik maken van alle mogelijkheden van een "duur" softwarepakket voor slechts €89,95 per maand.

Voor dit bedrag kan je:

  • Dossiers aanmaken en beheren
  • Contactpersonen managen
  • E-mails koppelen aan dossiers
  • Direct documenten en afbeeldingen toevoegen
  • Online oplossing dus overal ter wereld te gebruiken
  • Inclusief app voor smartphone en tablet

Voor wie is BizzTouch online?

Het basispakket is voor één schade-expert. Perfect voor zzp-ers. Je kunt hiermee al jouw klanten en dossiers eenvoudig managen, maar zit nergens aan vast.

Voor kleine bureau's tot maximaal 5 experts hebben wij het premium pakket. Dezelfde opties maar met meer opslagruimte om genoeg plaats te hebben voor al jullie dossiers.

Vanaf 5 experts hebben wij de volledige versie die voor jullie op maat gemaakt wordt aan de hand van modules. Dit is nog steeds een voordeliger dan de aanschaf van een bestaande software-oplosing en deze voldoet dan direct aan jullie eisen.

Kan ik het eerst proberen?

We snappen dat je software eerst uit wilt proberen. Als je contact met ons opneemt via onderstaande knop krijg je 3 dagen volledige toegang tot het systeem. Dus geen demo-versie maar de daadwerkelijke software waarmee jullie zullen gaan werken. En natuurlijk staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

BizzTouch Online gratis proberen?

Meld je dan hiernaast gratis aan voor de proefversie. Hiermee krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot alle opties van het systeem!