Wie zijn wij?

Mogen wij ons voorstellen? We zijn een klein team waarbij elk lid een eigen discipline heeft. We hebben technische experts die de software up-to-date houden, maar ook leden met jarenlange ervaring in de schade-expertise branche. Dit heeft als voordeel dat wij de software direct kunnen aanpassen op veranderingen en vragen uit de markt. Zo kunnen we onze klanten de meest passende oplossing bieden.

Al je digitale dossiers op één plek! Meer weten? Bel ons: 085 – 130 6471

Waarom BizzTouch Online?

BizzTouch is al jaren een begrip in de schade-expertise branche. Het is een toegankelijke software-oplossing voor kleine, middel- en grote expertisebureaus. Waar Bizztouch met name om bekend staat is dat het ondanks de eenvoud toch heel compleet is. Je kunt het zonder cursus gebruiken, ook als je geen feeling hebt met systemen.

Waarom dan BizzTouch Online? De online versie is eigenlijk de "light"-variant van onze andere oplossing. Je hebt de meest belangrijke opties - waar je zeker als beginnend bureau prima mee uit de voeten kunt - tegen een vast laag bedrag per maand. Software is duur, verouderd snel en heeft daarnaast regelmatig onderhoud nodig. Met BizzTouch Online ben je voor €89,95 per maand klaar en heb je geen omkijken meer naar je digitale dossiers.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij zorgen ervoor dat jouw digitale dossiers veilig opgeslagen worden. En dat je ze altijd en overal kunt aanmaken of wijzigen. We zorgen dat het systeem blijft draaien en verzorgen het periodieke onderhoud. Daarnaast zijn we beschikbaar voor vragen.

BizzTouch Online gratis proberen?

Meld je dan hiernaast gratis aan voor de proefversie. Hiermee krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot alle opties van het systeem!