Software voor handelsondernemingen

Een eenvoudige, online oplossing voor het opslaan, archiveren en wijzigen van alle contactpersonen, documenten en dossiers

Al je digitale dossiers op één plek! Meer weten? Bel ons: 085 – 130 6471

Wat is het?

Al sinds de jaren '90 maken wij software-oplossingen voor handelsondernemingen en expertisebureaus. Een groot deel daarvan is nog steeds klant bij ons. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op.

Doordat wij al zolang met hen samenwerken kennen wij de uitdagingen en behoeften. Snelheid, eenvoud en gemak zijn het allerbelangrijkst. Op locatie het dossier vullen en de stappen zo intuïtief mogelijk maken. En vooral geen opties die toch niet gebruikt worden. Dat kan alleen vertragend werken of frustraties opleveren.

Maar waarom dan toch met een nieuwe software-oplossing komen?

Steeds meer mensen willen "zelfstandig" werken. Niet langer bij grote partijen maar als zzp-er of een klein bedrijf. Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk blijven werken op de manier die je gewend bent. Dat is niet alleen fijn voor jezelf maar geeft ook een professionele uitstraling naar klanten.

Bizztouch Online is de "light"-variant van onze bestaande software en speciaal ontworpen voor zzp-experts en kleine bedrijven. Door de lage maandelijkse kosten is het voor iedereen toegankelijk, maar toch heel compleet.

Voor €89,95 per maand krijg je de volgende opties:

  • Dossiers aanmaken en beheren
  • Contactpersonen managen
  • E-mails koppelen aan dossiers
  • Direct documenten en afbeeldingen toevoegen
  • Online oplossing dus overal ter wereld te gebruiken
  • Inclusief app voor smartphone en tablet

Is dit voldoende?

Wanneer je vaker met dit soort digitaal dossier software hebt gewerkt weet je dat dit de belangrijkste opties zijn. Hier zal je het meest gebruik van maken. Daarnaast is BizzTouch een oplossing die met jouw bedrijf meegroeit. Wanneer je meer medewerkers in dienst krijgt kan je kiezen voor de uitgebreidere variant. Hierna volgt de "full version" waarbij je op basis van modules zelf het programma kunt samenstellen. Vanzelfsprekend ook dan een goed betaalbare oplossing.

Kosten en proberen

Heb je interesse in BizzTouch Online maar wil je het eerst proberen? Meld je dan hieronder aan voor een gratis proefversie. Hierbij kan je 3 dagen gebruik maken van het volledige systeem zoals je die na aanschaf ook zult krijgen. Dit alles is niet alleen geheel kosteloos, je zit na afloop van de proef ook nergens aan vast.

BizzTouch Online gratis proberen?

Meld je dan hiernaast gratis aan voor de proefversie. Hiermee krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot alle opties van het systeem!