Software voor verzekeraars

Een eenvoudige, online oplossing voor het opslaan, archiveren en wijzigen van alle schadedossiers

Al je digitale dossiers op één plek! Meer weten? Bel ons: 085 – 130 6471

Software voor verzekeraars

Als kleine verzekeraar of schade-expert wilt u gemak, zeker als het gaat om schadedossiers. De afhandeling ervan moet zo eenvoudig mogelijk gaan. Vooral het digitaal vastleggen en archiveren. Wanneer u net voor uzelf begint dan kan een software-oplossing een behoorlijke hap uit het budget zijn. Daarom hebben wij BizzTouch Online ontwikkeld.

Met BizzTouch Online bevat alle mogelijkheden die nodig zijn voor het digitaal vastleggen van een dossier. Het bevat de basis CRM opties zodat u ook direct een professioneel systeem hebt voor het vastleggen van alle klantgegevens. Vanzelfsprekend in een beveiligde omgeving.

Het is een software-oplossing die goed aansluit bij de wensen en uitdagingen van (startende) bureaus en experts. Zonder in te leveren op functionaliteit.

Voor €89,95 kan je gebruik maken van de volgende opties:

  • Dossiers aanmaken en beheren
  • Contactpersonen managen
  • E-mails koppelen aan dossiers
  • Direct documenten en afbeeldingen toevoegen
  • Online oplossing dus overal ter wereld te gebruiken
  • Inclusief app voor smartphone en tablet

Klaar voor de toekomst

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je bedrijf groeit. En daarbij een oplossing die klaar is voor het succes. Er is namelijk niks vervelender dan te moeten wisselen van software, zeker als de inhoud ervan bewaard moet worden.

Daarom groeit BizzTouch Online met het bedrijf mee. De basisversie is perfect voor kleine bedrijven en zzp-ers. Wanneer er meer medewerkers in dienst komen kan het eenvoudig worden uitgebreid met een grotere opslag om nog meer dossiers kwijt te kunnen. Tenslotte is er de volledige versie die aan de hand van modules geheel naar wens kan worden samengesteld. Een software-oplossing zoals jij het wilt maar dan heel betaalbaar.

BizzTouch Online eerst proberen?

Wil je kennis maken met BizzTouch Online? Meld je dan hieronder aan voor een gratis proefversie. Geen demo maar het complete pakket zoals je die kunt gaan gebruiken. Alle functionaliteiten zitten erin en kunnen getest worden. Vanzelfsprekend zijn wij beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.

BizzTouch Online gratis proberen?

Meld je dan hiernaast gratis aan voor de proefversie. Hiermee krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot alle opties van het systeem!