Software voor zzp-ers

Een eenvoudige, online oplossing voor het opslaan, archiveren en wijzigen van contactpersonen, documenten en dossiers

Al je digitale dossiers op één plek! Meer weten? Bel ons: 085 – 130 6471

Perfect voor zzp-ers

Voor jezelf beginnen is een behoorlijke uitdaging. Er zijn ineens zoveel dingen die je moet regelen en waarmee je rekening moet houden. Wanneer het aantal klanten groeit is het fijn om de gegevens veilig en georganiseerd op te kunnen slaan. Op een plek waar je er altijd bij kunt, ook als je laptop crasht of je telefoon niet meer werkt.

Met BizzTouch Online heb je de functionaliteiten van een CRM voor een vast laag bedrag per maand. Van het bijhouden van de gegevens, tot het beheren van facturen. Alles wat je nodig hebt kan je eenvoudig opslaan en terugvinden.

Hoewel we het expertisesoftware noemen sluiten de functionaliteiten heel goed aan bij zzp-ers uit andere segmenten.

Voor €89,95 per maand kan je bijvoorbeeld:

  • Dossiers aanmaken en beheren
  • Contactpersonen managen
  • E-mails koppelen aan dossiers
  • Direct documenten en afbeeldingen toevoegen
  • Online oplossing dus overal ter wereld te gebruiken
  • Inclusief app voor smartphone en tablet

Ook voor ingewikkelde dossiers en projecten

Soms zijn er projecten of dossiers die wat extra aandacht nodig hebben. Waarbij je zeker wilt weten dat alles goed verloopt en wordt opgeslagen. BizzTouch Online is zo intelligent dat het op basis van de tekst van een e-mail deze automatisch kan koppelen aan een dossier. Zelfs als je er zelf niet aandenkt, houdt het systeem je klantdossiers up-to-date.

Voor een bezoek aan een klant je nog snel even inlezen? Door de koppeling van het systeem met je agenda kan je eenvoudig het dossier toevoegen aan de afspraak. Zo kom je altijd goed voorbereid bij elk gesprek.

Gratis proberen?

Ben je klaar voor een professioneel systeem voor het beheren van je klanten, documenten en dossiers? Meld je dan via onderstaande button aan voor een gratis proefversie. Hierbij mag je 3 dagen lang het volledige systeem testen. Geen demoversie maar de complete variant.

BizzTouch Online gratis proberen?

Meld je dan hiernaast gratis aan voor de proefversie. Hiermee krijg je 3 dagen onbeperkt toegang tot alle opties van het systeem!